Offertförslag AWA Sverige AB – Konferensrum Stor inkl YEALINK Teams

Kvalitet – Ansvar – Tillgänglighet

Låt oss hjälpa er att göra bättre affärer!

Projektering

Planerar ni smarta och effektiva lösningar till ert kontor, konferensrum, arbetsplatser, klassrum eller hörsalar? Ett väl genomfört förarbete spar både tid och pengar och är en förutsättning för ett bra slutresultat

Produkter

Med tillgång till den mesta utrustning som ingår i en installation av ett kontor så har vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjudande som är ett komplett sortiment av utrustning. Vi hjälper er att välja lösningar som är både toppmoderna och lättanvända.

Installation

I nära samarbete med våra kunder har vi genomfört hundratals lyckade installationer. Våra installatörer har all kompetens som krävs för installation och driftsättning av alla projektets komponenter. Vi ansvarar gärna för hela processen – allt från projektledning och installation till utbildning och service.

Service/support – en partner – ett samtal

Vi kan snabbt vara på plats och utgöra den förstärkning ni behöver. Vi erbjuder en komplett serviceorganisation inom områdena vi arbetar inom. Det innebär en trygghet för er – att få pålitlig, lättillgänglig och kundanpassad service och support.